Diensten

JWO Consulting biedt momenteel de diensten aan van managing director Hank Ort. Met zijn persoonsgerichte vaardigheden en instinctieve begrip van de wijdere context, past hij zo in uw team. Hij is beschikbaar als mentor/coach, inspirerend speaker, projectmanager, interimmanager of als commissaris. 

Mentor/coach

In een complexe, steeds veranderende wereld staan personen en organisaties onder druk om behoeftes en verwachtingen van wisselende belanghebbenden te begrijpen en in balans te houden. Zelfs de meest vaardige teams hebben geregeld behoefte aan reflectie, niet alleen om ontwikkelingen bij te houden, maar ook om te groeien. JWO Consulting put uit een rijke bron aan praktijkervaring om uw team scherp te houden, met maatgerichte activiteiten variĆ«rend van een-op-een-consulten tot teamevenementen. 

Inspirerend Spreker

Hank Ort kan bijdragen aan evenementen als presentator of inspirerend spreker over een breed scala aan onderwerpen, gebruikmakend van praktische voorbeelden uit zijn ervaring met veiligheids- en crisimanagement-operaties. 

Projectmanager

Hank Ort kan bijdragen aan het opzetten en managen van projecten, puttend uit zijn brede ervaring met succesvolle veranderingsprojecten binnen de overheid. Hij is uiteraard ook beschikbaar als programma- of projectleider. 

Interimmanager

Voor contracten van bepaalde duur, is Hank Ort beschikbaar als interimmanager om in te vallen, of om voor te bereiden op reorganisatie of structurele belegging in de organisatie (kwartiermaker). Gewend aan snelle opvolging van functies binnen de krijgsmacht, past Hank zich makkelijk aan om het onderste uit de kan te halen bij iedere tijdelijke uitdaging, 

Commissaris

Erop gebrand zijn ervaring door te geven, is Hank Ort beschikbaar als commissaris in uw raad van advies of als non-executive director in uw raad van bestuur, ook in non-profit organisaties. Zijn voornaamste interesse gaat uit naar duurzame ontwikkeling en maatschappelijk relevante activiteiten, dicht bij de burger. Versterking van uw raad met Hank Ort kan voor u interessant zijn met het oog op creatieve kruisbestuiving of het versterken van doelgerichte planning.